Blog

Home / Notícies  / Quin paper tenen les persones en la transformació digital d’una empresa?

Quin paper tenen les persones en la transformació digital d’una empresa?

La tecnologia travessa avui cadascun dels aspectes de la vida diària, així com dels negocis i empreses. La digitalització i la transformació digital són processos necessari, en la constant cerca de facilitar i millorar el rendiment dels recursos humans.

És important tenir en compte que les persones són el més important en la transformació digital. Per a poder implementar de manera ordenada i metòdica aquesta transformació, les persones han d’ocupar un lloc central, de manera que aportin el seu esforç a tasques de major valor afegit.

Transformació digital, una tasca indispensable

En el camí d’optimitzar els processos d’organització d’una empresa, la digitalització ocupa un lloc central. Cada companyia compta amb diferents documents, correus i altres elements més que, necessàriament, han de ser arxivats de manera digital. Això permet concentrar major quantitat d’informació, reduir l’espai físic d’emmagatzematge necessari i buscar de manera àgil els arxius.

A Qualtic, especialistes en assessorament i optimització digital de pimes i empreses, tenen la premisa de trobar les solucions més adequades per a cada client i aportar el seu know-how a la producció empresarial i als recursos humans. La seva experiència en el sector i saber com dirigir els procediments adequats per fer aquesta tasca la converteixen en una gran opció per a la transformació digital de les empreses. Tot això, a més, cerca que les persones puguin enfocar la seva capacitat d’innovació i creació en tasques més importants per a l’activitat de les companyies.

Una assessoria en cerca constant de solucions i gestió eficient

L’oficina paperless és un nou concepte que busca eliminar el suport de paper; aquesta iniciativa se suma a l’automatització de treballs repetitius per a millorar l’efectivitat.

Això aporta una ajuda als recursos humans, que ja no han d’encarregar-se d’aquests processos i poden dedicar-se amb major atenció a tasques que requereixen la intervenció de persones. Així, es potencia la força de l’equip humà i el seu acompliment en àrees que són fonamentals a través de la intervenció humana.

A més d’assessorar en transformació digital, Qualtic aporta el seu coneixement en els projectes de manteniment informàtic integral, backup online, disseny web o software a mida entre d’altres. A través del seu equip de professionals, assessoren tant pimes com a grans empreses de diversos sectors en tot el país.

Amb la constant d’acompanyar i assessorar cada client, Qualtic busca millorar el treball dels equips humans i departaments de RRHH mitjançant la transformació digital.