Blog

Home / Notícies  / Web  / Per què fer servir un certificat SSL en el teu web?
Seguretat en internet informació

Per què fer servir un certificat SSL en el teu web?

El certificat SSL (Secure Sockets Layer) és un certificat que ofereix una capa de seguretat en la navegació en determinats llocs webs. Mitjançant un protocol d’encriptació, es xifra la informació que es genera entre un usuari i un web.

Actualment tenir un certificat és recomanable per a tots els webs, però és indispensable instal·lar-ho en webs del tipus e-commerce on aquesta seguretat oferirà a l’usuari la tranquil·litat que necessita per tal de fer compres online o transmetre dades personals.

 

¿Com saber si el nostre lloc web té certificat SSL?

 

La forma més ràpida i visual per saber si el web de la nostra empresa ofereix contingut segur seria fixar-se en la part superior del navegador, a l’esquerre del nom del nostre domini. Si surt un cadenat de color verd o un text del tipus “sitio seguro” voldrà dir que el nostre web sí que té un certificat SSL instal·lat.

Exemple de lloc web segur:

certificat ssl

 

Millora el posicionament SEO del teu web

 

Des de fa un temps, Google va anunciar oficialment que els webs segurs que facin servir protocol https, se’ls tindrà en compte com un factor positiu en quant al posicionament.

 

Augmentar la confiança dels teus clients és augmentar les vendes

 

Molts usuaris ja coneixen els perills que existeixen a internet. A l’hora de deixar les dades personals o bancàries en determinades webs es necessària certa seguretat. Per tant, si millorem la seguretat del nostre web, aconseguirem generar més confiança als usuaris. Això es traduirà en més vendes de productes o en assolir els objectius marcats.

 

Conclusió

 

Tenir un web amb certificat SSL és un element a tenir en compte, però tampoc és imprescindible. Es recomana més en aquells webs que venguin producte online o tinguin registre de dades d’usuari.

En qualsevol escenari el que sí generarà serà més confiança entre els usuaris i una millor reputació de la marca.

 

Voldries instal·lar un certificat SSL en el teu web i no saps com fer-ho?

 

Contacta amb nosaltres i t’ajudarem. En pocs dies el teu web serà un lloc segur per als teus clients.