Blog

Home / Notícies  / Seguretat  / Antivirus centralitzat, la millor manera d’augmentar la seguretat a la teva empresa
antivirus-centralitzat

Antivirus centralitzat, la millor manera d’augmentar la seguretat a la teva empresa

Una solució d’antivirus centralitzat és la millor solució per protegir un negoci i prevenir-lo de possibles amenaces? Definitivament sí.

Els antivirus locals s’han d’instal·lar, actualitzar, llicenciar i gestionar de forma individual. Això representa una pèrdua de temps important. I a mida que les empreses creixen, aquest inconvenient va en augment.

Però el més important d’aquesta solució és poder disposar de totes les alertes que succeeixen en els nostres ordinadors en temps real.

 

Quins són els avantatges d’un antivirus centralitzat?

Estalvi de temps

Les configuracions, actualitzacions i anàlisis es fan des d’un únic lloc, evitant així anar ordinador per ordinador.

Control de les llicències

Amb aquesta solució centralitzada unifiquem totes les llicències en una, evitant així la preocupació de saber quan expira les llicències de determinats equips.

Control de les amenaces

En tot moment podrem disposar d’informació sobre alertes, infeccions, equips no actualitzats o qualsevol problema respecte a l’estat del nostre antivirus.

Polítiques de seguretat personalitzades

Perquè les empreses tenen departaments, està previst la creació de diferents perfils de seguretat per donar resposta a les necessitats de cada departament o grups d’usuaris.

Reducció del tràfic d’internet

El servidor central és qui s’actualitza i qui a la vegada distribueix els paquets d’actualització a tots els equips de l’oficina. Evitant d’aquesta manera un augment del tràfic d’internet si cada ordinador hagués d’actualitzar-se individualment.

 

Voldries que la seguretat del teu negoci estigués controlada des d’un servidor centralitzat?

 

Contacta amb nosaltres i t’ajudarem a millorar la seguretat i estar millor protegit davant amenaces.