Blog

Home / Notícies  / Marketing digital  / SEO Local: com augmentar la teva presència a internet
Posicionament pàgines web

SEO Local: com augmentar la teva presència a internet

¿Què és el SEO Local?

El Seo Local són tots aquells seguit d’estratègies de posicionament que faciliten l’accés i la informació de las empreses que es troben ubicades a prop d’on es troba el client potencial, tant si l’usuari busca específicament pel nom de l’empresa com si busca serveis o productes.

 

És un mètode fàcil i ràpid per arribar al teu client potencial quan busca per serveis d'una zona o població. Sobretot quan des de fa un temps Google integra en els seus resultats de recerca, les empreses donades d'alta en Google Maps.

 

Exemple

Cada cop més fem servir el mòbil per fer recerques ràpides, inclús fem servir assistents de veu com Google Now, per buscar restuarants, bars o serveis que puguem necessitar.

Quantes vegades em necessitat un taller de cotxe urgent o una perruqueria perquè la nostra avui tenia tancat? El més probable és fer recerques en Google o directament en Google Maps amb les paraules “perruqueria a prop” o “perruqueria sant cugat” si la nostra població és Sant Cugat.

seo-local

 

Com veiem en la imatge, el resultat serà tot un seguit d’empreses que compleixin els requisits de la recerca.

El primer que hem de tenir en compte és que si vols que la teva empresa surti en aquest llistat ens haurem de donar d’alta en Google Maps i/o Google My Business. La posició ja dependrà de factors com el contingut que hem posat, així com imatges del negoci, comentaris i puntuacions de clients, etc.

Molts negocis descuidem aquest posicionament i depenent de a què ens dediquem podríem estar perdent clients sense saber-ho. Perquè si tenim possibles clients que busquen pel nostre sector en la nostra població i nosaltres no sortim en els resultats de recerca, el més probable és que acabi en empreses competidores.

 

Cas d’èxit real

Alvasport Fisioteràpia és un centre de fisioteràpia d’Esplugues. Quan van començar només tenien accés als clients fidels o als nous clients per mètodes més clàssics.

Des de que Qualtic va promocionar el seu negoci en Google My Business, ha crescut el nombre de visitants al seu web i el nombre de clients via internet.

 

seo-local-alvasport

 

Vols incrementar els clients del teu negoci?